Single post

Flyverdragt Test 2015

Hvilken flyverdragt er den bedste på markedet? Vi har i denne artikel taget et nærmere kig på de test, der er blevet foretaget af flyverdragter.
Baseret på disse test, har vi lavet en samlet vurderet af, hvilken flyverdragt, der er den bedste på markedet.

Herunder kan du se en række testvindene flyverdragter. Alle dragterne kan fås i flere farver.

Hvilke flyverdragter har du tidligere haft? Fortæl os mere »

Bedst i test:
✓ Bäst-i-test.se 2013
Mikk Line
Oxford

DKK 548,-

God i test:
✓ Bäst-i-test.se 2013
Ticket To Heaven
Baggie

DKK 899,-

Testvinder:
✓ Tænk.dk 2011
Reima
ReimaTec

DKK 899,-

Testvinder:
✓ Vi Foraldrar 2013
Didriksons
Theron

DKK 998,-

Testvinder:
✓ Bäst-i-test.se 2013
Ticket To Heaven
Othello

DKK 1199,-

Herunder kan du læse mere om den flyverdragt vi har kåret som den bedste.

Test-nu.dk anbefaler flyverdragten:

Ticket To Heaven Othello Suit
Flyverdragt test
– 0 anmeldelser
Pris: 1.199 kr

Test vundet:
Bäst-i-test.se 2013

Derfor anbefaler vi Ticket To Heaven Othello: Vi har her på Test-nu.dk vurderet Ticket To Heaven Othello til at være den bedste flyverdragt på markedet. Vores vurdering er baseret på, at flyverdragten har vundet den største test foretaget af flyverdragter i 2013, nemlig testen foretaget af Bäst-i-test.se. Bäst-i-test.se er en svensk testside, deres test af flyverdragter involverede hele 21 flyverdragter, hvoraf andenpladsen også gik til en Ticket To Heaven flyverdragt, nemlig Ticket To Heaven Baggie Suit.

Om: Ticket To Heaven Othello kan fås i forskellige farver. Flyverdragten er blød, og med aftagelig immiteret pelskrave på hætten. Den er 100 % vind- og vandtæt og er testet til at kunne klare et vandsøjletryk på 8000 mm. Flyverdragtens åndbarhed er desuden testet til 8000, hvilket er rigtig godt.
Ticket To Heaven Othello kan desuden tørretumbles og vaskes.

Specifikationer:

 • Vandtæt: 100 %
 • Vindtæt: 100 %
 • Vandsøjletryk: 8.000 mm
 • Åndbarhed: 8.000 mvp

Anmeldelser: Det er ikke lykkes os at finde nogen anmeldelser af Ticket To Heaven Othello.

Hvilke flyverdragt mærker kan du anbefale?

View Results

Loading ... Loading ...

Hvilke flyverdragt mærker har du IKKE været tilfredse med?

View Results

Loading ... Loading ...

Test af flyverdragter

Hvilke test er der foretaget af flyverdragter? Det kan du få indblik i herunder. Her har vi samlet alle de test der er foretaget i Skandinavien i de seneste år.
Vi opdaterer løbende artiklen i takt med, der blive foretaget nye test af flyverdragter.

2014: Testfakta.se

I oktober 2014 foretog svenske Testfakta.se en test af flyverdragter, som involverede otte modeller. Testen blev foretaget på Swerea IVF laboratorium i Mölndal, hvor flyverdragterne blev testet i vandtæthed, slidstyrke, åndbarhed, rivestyrke, blødhed / smidighed, sikkerhed, features og kemisk analyse. Bedst i test bliver Ellos Kids, der får perfekt score for sin vandtæthed og for sin blødhed / smidighed. Flyverdragten klarer sig rigtig godt med en score på 4,8 ud af 5. På en andenplads finder vi de to flyverdragter Coop Friends og KappAhl Kaxs Proxtec, som begge opnår en score på 4,5 ud af 5. Coop Friends får ros for sin vandtæthed og gode rivstyrke, mens KappAhl Kacs Proxtec får ros for sin vandtæthed og slidstyrke.
Du kan læse mere om hele den svenske test af flyverdragte på Testfakta.se.

Testresultat:

 1. Ellos Friends
 2. Coop Friends
 3. KappAhl Kacs Proxtec

2013: Bäst-i-test.se

Bäst-i-test.se udvidede deres forhenværende flyverdragt test i September 2013. Den forrige blev foretaget i januar 2013. Flyverdragt testen er blev udvidet således, at der i den forrige var blevet testet 15 flyverdragter – og der er så blevet tildelt 6 flyverdragter til testen. I forrige test blev ReimaTec bedst i test, men denne model står nu som udgået i testen, hvilket betyder, at den ikke længere kan fås hos den forhandler som Bäst-i-test.se henviser til. Det har altså ikke noget at gøre med at produktet er udløbet fra markedet. Da ReimaTec modellen er angivet som “udgået” er den ikke længere med i dysten om at blive bedst i test. ReimaTec får 10 point og ligeledes gør Ticket To Heaven Othello og Ticket To Heaven Baggie Suit. Bedst i test bliver Ticket To Heaven Othello.
Næsten er blevet udvidet således, at nye populære flyverdragter også er blevet testet, eksempelvis Hummel Star, Ej Sikke Lej, Katvig og andre modeller.
Bäst-i-test.se har en utraditionel måde, i forhold til mange andre testsider, at foretage test på. Bäst-i-test.se lader forbrugerne anvende produktet og på baggrund af forbrugernes holdninger udvælger de så en testvinder. Flyverdragt testen er foretaget således, at en børnehave har prøvet hver af flyverdragt modellerne på i en periode. Herefter har forældre vurderet, hvor gode hver flyverdragt var for deres barn. Hver model er naturligvis blevet afprøvet af flere børn, for at give et mest præcise resultat muligt.
Du kan læse om testen på Bäst-i-test.se.

Testresultat:

 1. Ticket To Heaven Othello
 2. Ticket To Heaven Baggie Suit
 3. ReimaTec

2013: Vi Foraldrar

Den svenske forældreside “Vi Foraldrar” foretager hvert år en test af flyverdragter. Bedst i test blev Didriksons Theron, der får en samlet score på 4,6 ud af 5. Didriksons Theron adskiller sig især fra de andre flyverdragter, ved at være meget slidstærk og have rigtig god rivstyrke. Andenpladsen går til Ellos E-Protection, der samlet får 4,4 ud af 5.

Testresultat:

 1. Didriksons Theron
 2. Ellos E-Protection
 3. Stadium Everest

2012: Testfakta.se

Testfakta.se foretager dagligt test af alverdens produkter såsom støvsugere, babyalarmer og meget mere. Testfakta.se foretager årligt test af flyverdragter, typisk i samarbejde med det svenske forældremagasin “Vi Foraldrar”. I 2012 foretog testsiden en test af 13 flyverdragter til børn. Flyverdragterne blev testet i laboratorier og adskiller sig derved ved Bäst-i-test’s test ved ikke at være afprøvet på børn. Der blev taget et kig på flyverdragternes vandtæthed, blødhed, sikkerhed, slidstyrke og andre væsentlige faktorer. I testen blev vinderen Coop friends, som også er en billig flyverdragt. Andenpladsen gik til Reima ReimaTec Spatial, som også blev testens modstandsdygtige overfor slid. Flyverdragterne skulle rives med sandpapir og her kunne Reima flyverdragten klare hele 14.500 riv, før den blev beskadiget. Sammenlignet kunne Coop Friends flyverdragten, der dog klarede dig rigtig godt i mange områder, kun klare 6000. Du kan læse om hele testen på Testfakta.se.

Testresultat:

 1. Coop Friends
 2. Reima ReimaTec Spatial
 3. Helly Hansen K Rider Skidragt

2011: Testfakta.se

I 2011 foretog Testfakta.se også en flyverdragt test. Her blev fjorten dragter testet, som lå i prisintervallet 450 – 1600 kr. Bedst i test blev Reima ReimaTec Rakka, som modtager ros indenfor både slidstyrke, vandtæthed, åndbarhed, rivstyrke, blødhed og sikkerhed. Især ved slidstyrke klarede Reima flyverdragten sig rigtig godt, hvor den kunne klare 10.500 gange slid med sandpapir. Herimod kunne flyverdragten fra CeLaVi kun klare 500. Reima flyverdragten klarede sig ikke overlegent i testen, og var blandt andet ikke bedst når det kom til vandtæthed, sikkerhed eller åndbarhed. Andenpladsen gik til dragten fra Polarn O Pyret, men tredjepladsen gik til KappAhl Kaxus Protec.

Testresultat:

 1. Reima ReimaTec Rakka
 2. Polarn O Pyret flyverdragt
 3. KappAhl Kaxs ProxTec flyverdragt

2011: Tænk.dk

Forbrugerbladet Tænk.dk foretog i 2011 en test af 10 populære flyverdragter. Testen bliver ligesom Testfakta’s test af flyverdragter foretaget i et laboratorium, hvilket både kan være godt og skidt. Testens vinder blev ReimaTec, mens andenpladsen gik til flyverdragten fra Molo. Du kan købe dig adgang til Tænk’s flyverdragt test på Tænk.dk.

Testresultat:

 1. Reima ReimaTec flyverdragt
 2. Molo flyverdragt

Skriv en kommentar

kommentarer

LEAVE A COMMENT

theme by teslathemes