Flyverdragt Test 2016 – Oversigt over flyverdragt test

Test af flyverdragter (7)

Test af flyverdragter

Hvilke test er der foretaget af flyverdragter? Det kan du få indblik i herunder. Her har vi samlet alle de test der er foretaget i Skandinavien i de seneste år.
Vi opdaterer løbende artiklen i takt med, der blive foretaget nye test af flyverdragter.

Antal flyverdragt test: 7

2015: Bäst-i-test.se

Troværdighed:

5
Best-test_250x250

  Testet af:
  “Bäst-i-test.se”
  Antal testet: 20
  Pointskala: 1 – 10
  Fra: Sverige
  Årstal: 2015

 • Gå til test »

Den svenske testside Bäst-i-test.se foretog i 2015 en stor test af flyverdragter, som i alt involverede 20 modeller, blandt andet fra de populære producenter Ticket To Heaven, Didriksons, Reima, Mikk-Line, Molo m.m. I testen blev, hver flyverdragt testet af børn over en lang vinterperiode, på en skole hvor det meste af vinteren foregår udendørs. Således blev de enkelte dragter testet i forskellige relevanter faktorer. Hver flyverdragt-model blev testet af minimum to personer, for at give et mere præcist billede af kvaliteten. Hver model blev vurderet på en skala fra 1 – 10, hvor 10 er det bedst mulige. Karakteren er givet ud fra performance, funktionalitet, design, holdbarhed, alt sammen i forhold produktets pris. Modellerne er delt op i tre forskellige klasser; Budget-klasse (Pris på under 900 kr), Medium-klasse (Pris på 900 – 1400 kr) og Premium-klasse (Pris på over 1400 kr).
Tre flyverdragter placerer sig i toppen med en score på 10 ud af 10. Det er Ticket To Heaven Outdoor Baggie Suit, Isbjörn of Sweden PENGUIN og Gneis SUPERSHAPE. Her kåres Isbjörn of Sweden som den bedste premium-flyverdragt. Reima Copenhagen kåres som “bedste baby-flyverdragt”, med en score på 9 ud af 10, mens Mikk-Line: Oxford Snowsuit kåres som den bedste budget-flyverdragt.

Testresultat:

 1. Ticket To Heaven Outdoor Baggie Suit
 2. Isbjörn of Sweden PENGUIN
 3. Tenson Bloming

2014: Testfakta.se

Troværdighed:

4
Testfakta

  Testet af:
  “Testfakta.se”
  Antal testet: 8
  Pointskala: 1 – 5
  Fra: Sverige
  Årstal: 2014

 • Gå til test »

I oktober 2014 foretog svenske Testfakta.se en test af flyverdragter, som involverede otte modeller. Testen blev foretaget på Swerea IVF laboratorium i Mölndal, hvor flyverdragterne blev testet i vandtæthed, slidstyrke, åndbarhed, rivestyrke, blødhed / smidighed, sikkerhed, features og kemisk analyse. Bedst i test bliver Ellos Kids, der får perfekt score for sin vandtæthed og for sin blødhed / smidighed. Flyverdragten klarer sig rigtig godt med en score på 4,8 ud af 5. På en andenplads finder vi de to flyverdragter Coop Friends og KappAhl Kaxs Proxtec, som begge opnår en score på 4,5 ud af 5. Coop Friends får ros for sin vandtæthed og gode rivstyrke, mens KappAhl Kacs Proxtec får ros for sin vandtæthed og slidstyrke.

Testresultat:

 1. Ellos Friends
 2. Coop Friends
 3. KappAhl Kacs Proxtec

2013: Bäst-i-test.se

Troværdighed:

5
Best-test_250x250

  Testet af:
  “Bäst-i-test.se”
  Antal testet: 15
  Pointskala: 1 – 10
  Fra: Sverige
  Årstal: 2013

 • Gå til test »

Bäst-i-test.se udvidede deres forhenværende flyverdragt test i September 2013. Den forrige blev foretaget i januar 2013. Flyverdragt testen er blev udvidet således, at der i den forrige var blevet testet 15 flyverdragter – og der er så blevet tildelt 6 flyverdragter til testen. I forrige test blev ReimaTec bedst i test, men denne model står nu som udgået i testen, hvilket betyder, at den ikke længere kan fås hos den forhandler som Bäst-i-test.se henviser til. Det har altså ikke noget at gøre med at produktet er udløbet fra markedet. Da ReimaTec modellen er angivet som “udgået” er den ikke længere med i dysten om at blive bedst i test. ReimaTec får 10 point og ligeledes gør Ticket To Heaven Othello og Ticket To Heaven Baggie Suit. Bedst i test bliver Ticket To Heaven Othello.
Næsten er blevet udvidet således, at nye populære flyverdragter også er blevet testet, eksempelvis Hummel Star, Ej Sikke Lej, Katvig og andre modeller.
Bäst-i-test.se har en utraditionel måde, i forhold til mange andre testsider, at foretage test på. Bäst-i-test.se lader forbrugerne anvende produktet og på baggrund af forbrugernes holdninger udvælger de så en testvinder. Flyverdragt testen er foretaget således, at en børnehave har prøvet hver af flyverdragt modellerne på i en periode. Herefter har forældre vurderet, hvor gode hver flyverdragt var for deres barn. Hver model er naturligvis blevet afprøvet af flere børn, for at give et mest præcise resultat muligt.

Testresultat:

 1. Ticket To Heaven Othello
 2. Ticket To Heaven Baggie Suit
 3. ReimaTec

2013: Vi Foraldrar

Troværdighed:

4
no_picture_250x250

  Testet af:
  “Vi foraldrar”
  Antal testet: 10
  Pointskala: 1 – 5
  Fra: Sverige
  Årstal: 2013

Den svenske forældreside “Vi Foraldrar” foretager hvert år en test af flyverdragter. Bedst i test blev Didriksons Theron, der får en samlet score på 4,6 ud af 5. Didriksons Theron adskiller sig især fra de andre flyverdragter, ved at være meget slidstærk og have rigtig god rivstyrke. Andenpladsen går til Ellos E-Protection, der samlet får 4,4 ud af 5.

Testresultat:

 1. Didriksons Theron
 2. Ellos E-Protection
 3. Stadium Everest

2012: Testfakta.se

Troværdighed:

4
Testfakta

  Testet af:
  “Testfakta.se”
  Antal testet: 13
  Pointskala: 1 – 5
  Fra: Sverige
  Årstal: 2014

Testfakta.se foretager dagligt test af alverdens produkter såsom støvsugere, babyalarmer og meget mere. Testfakta.se foretager årligt test af flyverdragter, typisk i samarbejde med det svenske forældremagasin “Vi Foraldrar”. I 2012 foretog testsiden en test af 13 flyverdragter til børn. Flyverdragterne blev testet i laboratorier og adskiller sig derved ved Bäst-i-test’s test ved ikke at være afprøvet på børn. Der blev taget et kig på flyverdragternes vandtæthed, blødhed, sikkerhed, slidstyrke og andre væsentlige faktorer. I testen blev vinderen Coop friends, som også er en billig flyverdragt. Andenpladsen gik til Reima ReimaTec Spatial, som også blev testens modstandsdygtige overfor slid. Flyverdragterne skulle rives med sandpapir og her kunne Reima flyverdragten klare hele 14.500 riv, før den blev beskadiget. Sammenlignet kunne Coop Friends flyverdragten, der dog klarede dig rigtig godt i mange områder, kun klare 6000. Du kan læse om hele testen på Testfakta.se.

Testresultat:

 1. Coop Friends
 2. Reima ReimaTec Spatial
 3. Helly Hansen K Rider Skidragt

2011: Testfakta.se

Troværdighed:

4
Testfakta

  Testet af:
  “Testfakta.se”
  Antal testet: 14
  Pointskala: 1 – 5
  Fra: Sverige
  Årstal: 2011

I 2011 foretog Testfakta.se også en flyverdragt test. Her blev fjorten dragter testet, som lå i prisintervallet 450 – 1600 kr. Bedst i test blev Reima ReimaTec Rakka, som modtager ros indenfor både slidstyrke, vandtæthed, åndbarhed, rivstyrke, blødhed og sikkerhed. Især ved slidstyrke klarede Reima flyverdragten sig rigtig godt, hvor den kunne klare 10.500 gange slid med sandpapir. Herimod kunne flyverdragten fra CeLaVi kun klare 500. Reima flyverdragten klarede sig ikke overlegent i testen, og var blandt andet ikke bedst når det kom til vandtæthed, sikkerhed eller åndbarhed. Andenpladsen gik til dragten fra Polarn O Pyret, men tredjepladsen gik til KappAhl Kaxus Protec.

Testresultat:

 1. Reima ReimaTec Rakka
 2. Polarn O Pyret flyverdragt
 3. KappAhl Kaxs ProxTec flyverdragt

2011: Tænk.dk – Test af 10 flyverdragter

Troværdighed:

5
Taenk_250x250

  Testet af:
  “Tænk.dk”
  Antal testet: 10
  Pointskala: 1 – 100
  Fra: Danmark
  Årstal: 2011

 • Gå til test »
Forbrugerbladet Tænk.dk foretog i 2011 en test af 10 populære flyverdragter. Testen bliver ligesom Testfakta’s test af flyverdragter foretaget i et laboratorium, hvilket både kan være godt og skidt. Testens vinder blev ReimaTec, mens andenpladsen gik til flyverdragten fra Molo.

Testresultat:

 1. Reima ReimaTec flyverdragt
 2. Molo flyverdragt
0 comments… add one

Leave a Comment