Single post

Kompostkværn Test 2015

Hvilken kompostkværn skal du vælge? Vi på Test-nu.dk har i denne artikel taget et kig på de test af kompostkværne, der er blevet foretaget. Baseret på disse test og på anmeldelser, har vi udvalgt én kompostkværn, som vi mener er i særlig høj kvalitet.

Test-nu.dk anbefaler kompostkværnen:

Bosch AXT 25 TC
kompostkværn test
– 101 anmeldelser
Pris: 4.995 kr

Test vundet:
Test.de 2011

Derfor anbefaler vi Bosch AXT 25 TC? Der er to parametre, der har spillet ind i vores valg af kompostkværn; test og anmeldelser. Bosch AXT 25 TC er en testvindende kompostkværn, som vi har samlet rigtig gode anmeldelser af. Bosch kompostkværnen vandt tyske Test.de’s test af 17 kompostkværne fra 2011. Desuden har vi fundet rigtig gode anmeldelser af maskinen, hvilket du kan læse mere om længere nede.

Om: Bosch AXT 25 TC er en populær kompostkværn, som er udstyret med Turbine-Cut-System, hvilket sikrer en meget hurtig materialegennemstrømning. Maskinen kan klare grene på op til 45 mm. Den har en snithastighed på 40 omdrejninger i minuttet og er udstyret med en motor på 2500 watt. Opsamlingsboksen er på 53 liter.

Specifikationer:

  • Maksimal grendiameter: 45 mm
  • Snithastighed: 40 omdrejninger i minuttet
  • Effekt: 2500 watt
  • Kapacitet: 53 liter

Anmeldelser: Vi har samlet 101 forbruger anmeldelser af Bosch AXT 25 TC. Anmeldelserne er samlet på Amazon.de og Amazon.co.uk, hvor kompostkværnen i gennemsnit har fået en rating på 4,2 ud af 5. Det er en høj score, som fortæller os, at langt de fleste forbrugere er tilfredse med denne kompostkværn.

2011: Test.de

Den tyske testside Test.de foretog i 2011 en test af sytten kompostkværne, fra de mest populære mærker. Hver model i testen blev vurderet ud fra en række parametre og herefter tildelt en score fra 0,5 – 5,5, hvoraf 0,5 er det bedste. Kompostkværnene blev vurderet ud fra følgende parametre: Kværning, håndtering, holdbarhed, sundhed og miljø og sikkerhed. Bedst i test med 1,9 point bliver kompostkværnen Bosch AXT 25 TC. Andenpladsen går til kompostkværnen Hornbach / Mac Allister 2500 ELH, der får en score på 2,4.
Du kan læse om hele kompostkværn testen på Test.de.

Testresultat:

  1. Bosch AXT 25 TC
  2. Hornbach Mac Allister 2500 ELH
  3. Atika LHF 2800

2010: Smartson

Den svenske side Smartson, foretager jævnligt test af forskellige haveredskaber og andre produkter. Her på Test-nu.dk har vi tidligere beskrevet Smartsons test af græstrimmere, brændekløvere og lignende. Smartsons kompostkværn test fra 2010 involverede 9 forskellige kompostkværne. Testen blev foretaget således at, hver model skulle skære grene i forskellige størrelser og forskellige sorter. Baseret på udførelsen blev hver model, så tildelt en rating på maksimalt 25. Bedst i test bliver kompostkværnen Flymo Pac-a-Shredder, der får en rating på 21. Den har en pris på omkring 3000 kr. Andenpladsen går til Viking GE150, der ligelede får 21 point, mens tredjepladsen bliver taget af Viking GE35L.
Du kan læse om hele den svenske test af kompostkværne på Smartson.se.

Testresultat:

  1. Flymo Pac-a-Shredder
  2. Viking GE150
  3. Viking GE35L

Skriv en kommentar

kommentarer

LEAVE A COMMENT

theme by teslathemes