✓ Test-nu.dk samler test og finder de bedste produkter

Dansk FlagNorsk FlagSvensk Flag

Opvaskemaskine Test 2014 – Se hvilke der er bedst i test

Hvilken opvaskemaskine skal du vælge? Hvilken er den bedste? Det forsøger vi at give svaret på her, hvor vi har taget et kig på de opvaskemaskine test, der er blevet foretaget i Skandinavien. Baseret på disse test har vi objektivt vurderet, hvilken opvaskemaskine der er den bedste.
Herunder præsenterer vi en række opvaskemaskiner, der enten er blevet kåret som testvinder – eller har fået gode forbrugeranmeldelser.

Vi anbefaler:
✓ Gode anmeldelser
(12)
Bosch
SMU50M96SK

DKK 3.492,-

Testvinder:
✓ Tænk.dk Apr. 2013
(7)
Siemens
SN45M231SK

Siemens SN45M231SK opvaskemaskineDKK 3.770,-

Testvinder:
✓ Tænk.dk Apr. 2013
(27)
Bosch
SMU53M72SK

Bosch SMU53M72SK opvaskemaskineDKK 3.890,-

Vi anbefaler:
✓ Gode anmeldelser
(11)
Siemens
SX65T091SK

DKK 4.694,-

Hvilket opvaskemaskine-mærke er bedst? En sammenligning af testet opvaskemaskiner fra 2008-2014 viser, at mærkerne AEG, Bosch, Miele, Husqvarna og Siemens stortset producerer lige gode opvaskemaskiner.

Herunder kan du se den opvaskemaskine vi mener er den bedste på markedet.

Test-nu.dk anbefaler opvaskemaskinen

Bosch SMU53M72SK
Opvaskemaskine test
- 27 anmeldelser
Vejl. Butikspris: 8.495 kr
Online Pris: 3.890 kr

Testvinder hos:
Tænk.dk 2013

Citat om opvaskemaskinen:

“Det er bare en super fantastisk opvaskemaskine. Den er så godt som lydløs, den er rummelig og nem at betjene, trods mange indstillingsmuligheder – og den vasker rent og tørrer rigtig godt. Mit bedste køb hidtil.”

– Fra WhiteAway.com

Derfor anbefaler vi Bosch SMU53M72SK: Vi har her på Test-nu.dk vurderet opvaskemaskinen Bosch SMU53M72SK til at være den bedste på markedet. Dette er vurderet på baggrund af forbrugerrådet Tænk’s test af opvaskemaskiner fra maj 2013. I Tænk’s test var næsten halvtreds opvaskemaskiner med, fra de allermest populære mærker og her formåede Bosch SMU53M72SK at blive testvinder.

Tænk.dk beskriver Bosch opvaskemaskinen således:

“Den A+++-mærkede opvaskemaskine fra Bosch klarer sig rigtigt godt i testen og bliver Bedst i Test. Maskinen både vasker og tørrer godt. Selv plasticbokse bliver helt tørre, hvilket der ikke er mange andre, der klarer.[…]”

Om: Bosch SMU53M72SK er en energirigtig opvaskemaskine i den bedste energiklasse, som er A+++. Den har en kapacitet på 13 standardkurverter. Opvaskemaskinen har Bosch AquaStop, hvilket beskytter maskinen mod vandskader. Den har VarioSpeed, hvilket gør at du kan forkorte vasketiden med hele 50 %. På trods af den kortere vasketid vil vaskeresultatet, renheden og tørringen være ligeså godt, som ved en normal opvask. Opvaskemaskinen har Aquasensor, hvilket gør at den automatisk justere vandmængden i forhold til, hvor meget maskinen er fyldt op. Herudover har den elektronisk indikator, som viser når den mangler salt samt afspændingsmiddel. Den har afkalkningselektronik og et selvrensende filtersystem. Herudover er der flere smarte funktioner såsom børnesikring, men dem kan du læse mere om ved at følge linket til Wupti.com, hvor opvaskemaskinen sælges.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A+++
 • Tørreevne: A
 • Energiforbrug: 0,75 kWh
 • Vandforbrug: 10 liter pr. vask
 • Lydniveau: 44 dB
 • Kapacitet: 13 kuverter
 • Timerfunktion: Ja
 • AquaStop: Ja

Anmeldelser: På WhiteAway.com og WhiteAway.se har Bosch SMU53M72SK fået 27 anmeldelser, samlet. Baseret på disse anmeldelser har opvaskemaskinen fået en score på 4,8 ud af 5. Du kan selv læse anmeldelserne her. Der bliver blandt andet skrevet følgende om opvaskemaskinen på WhiteAway:

“Super tilfreds med denne opvasker. Kan kun anbefales. Er næsten i tvivl om vi har startet den pga. det lave lydniveau og dejligt med det lave vand- og energiforbrug.”

Hjælp andre med at vælge opvaskemaskine, ved at fortælle hvilket opvaskemaskine mærke du anbefaler / ikke anbefaler, i afstemningen herunder. Fortæl meget gerne om, mere om din opvasker i kommentarfeltet nederst i artiklen.

Hvilket opvaskemaskine mærke har du været utilfreds med?

View Results

Loading ... Loading ...

Hvilket mærke til opvaskemaskiner anbefaler du?

View Results

Loading ... Loading ...

Test af opvaskemaskiner

Herunder kan du læse mere om de test, der er foretaget af opvaskemaskiner – og se hvilke maskiner der klarer sig bedst. Vi har kun samlet test fra Skandinavien og Tyskland.

Se også vores artikel om:

Vælg producent:        AEG        Bosch        Siemens

Vælg specifikation:        Billig        Bordopvaskemaskine        Integrerbar        Smal (45 cm)

2013: RadRon.se

Den nok største test, der er blevet foretaget af opvaskemaskiner i nyere tid, er RadRon.se’s test af næsten halvtreds modeller, som blev foretaget i April 2013. I testen bliver det beskrevet at alle opvaskemaskinerne klarer sig godt, når det kommer til opvask, men forskellen ligger i støjniveau, tørhed og opvasktid. I testen blev det eftervist at den tørrings-teknologi Bosch og Siemens for nyligt har lanceret, faktisk giver bedre resultater. Teknologien går ud på, at opvaskemaskinen er fyldt med zeolit, hvilket skal absorbere varmen og fugten.
RadRon.se har tidligere bevist i en test, at de opvaskemaskiner, der blev proklameret med at være “grønne” ikke nødvendigvis var mere miljøvenlige.
Alle testens modeller får gode karakterer for brugervenlighed, kvalitet og manual. Den største forskel blandt maskinerne ligger i støjniveauet. Det anbefales at, hvis du vælger en af de mest støjende maskiner, skal du kunne lukke køkkendøren.
Du kan læse om hele den store omfattende test på RadRon.se.

Testresultat:

 1. Bosch SMU53M72SK
  Læs mere »
 2. Siemens SN45M231SK
  Læs mere »
 3. Bosch SMU50M62SK
  Læs mere »

2012: Testfakta.se

I 2012 foretog Testfakta en test af seks mellemdyre opvaskemaskiner til prisen 4500 – 6500 kr. Hver model blev testet i en række elementer, såsom strømforbrug, opvasktid, tørringsevne, rengøring osv. I hver kategori blev opvaskemaskinen tildelt en score og baseret på gennemsnitlig score blev en testvinder fundet.
Testens vinder blev Siemens SpeedMatic, som i testen beskrives som en hurtig, stille og energieffektiv opvaskemaskine. Den udmærker sig ikke på nogen måde dårligt i testen.
I testen kan det ses, hvorledes nogen producenter går på kompromis med kvaliteten, for at kunne presse prisen ned på deres produkt.
Du kan læse om hele testen på Testfakta.se.

Testresultat:

 1. Siemens SpeedMatic SN45M206SK
 2. Bosch ActiveWater SMU53M62SK
 3. Cylinda 92005320

2012: Smartson.se opvaskemaskine sammenligning

I 2012 foretog det svenske testmagasin Smartson.se en test af ti opvaskemaskiner. I testen blev der ikke udkåret nogen vinder, i stedet bliver det beskrevet, hvorfor det er bedre at benytte en opvaskemaskine, fremfor opvask i hånden. Herudover er der taget et kig på en række modeller fra, de mest populære mærker, såsom Miele, Smeg osv.
Du kan læse de gode opvaskemaskine tips og råd på Smartson.se.

2012: ViIVilla.se sammenligning af opvaskemaskiner

ViIVilla.se kendes i Danmark som IDENYT.dk. Siden foretog i 2012 en test af ni opvaskemaskiner, hvor det blev vurderet, hvor meget vand og strøm der kan spares, ved at vælge den ene opvaskemaskine fremfor den anden. Ligesom i Smartson.se’s test blev der heller ikke i denne kåret nogen vinder. Herudover blev der beskrevet, hvor meget energi der kan spares, hvordan man bruger sin opvaskemaskine bedst muligt og lignende.
Du kan læse om hele sammenligningen på ViIVilla.se.

2010: Test.de

Test.de foretog i 2010 en test af 16 opvaskemaskiner. Hver model blev vurderet ud fra en række parametre og herefter tildelt en score fra 0,5 – 5,5, hvoraf 0,5 er det bedste. Hele fem modeller må deles om en førsteplads, da de alle opnår en score på 1,6. Førstepladsen bliver delt mellem modellerne Bosch SMI68M35EU, Miele G1355 SCi, Neff S41M68N3EU, Siemens SN56M584EU og Miele G1355 SC.

Testresultat:

 1. Bosch SMI68M35EU
 2. Miele G1355 SCi
 3. Siemens SN56M584EU

Det bedste opvaskemaskine-mærke

Opvaskemaskine - maerke - test
Test-opvaskemaskine.dk er der en sammenligning af de enkelte producenter af opvaskemaskiner. Sammenligningen er foretaget ud fra svenske Råd & Rådgivnings opvaskemaskine test fra 2008 – 2014, hvor gennemsnittet af de enkelte producenters modeller er blevet beregnet. Således giver sammenligningen altså et indblik i, hvilke producenter der i gennemsnit fremstiller markedets bedste opvaskemaskiner.

Resultatet kan du se på billedet, hvor det ses at AEG klarer sig bedst. På en andenplads finder vi Bosch, mens Miele, Husqvarna og Siemens kommer på de øvrige pladser. Generelt viser sammenlignignen at der er tæt løb mellem de enkelte producenter af opvaskemaskiner – i modsætning til vores sammenligning af vaskemaskine- og tørretumbler producenter, hvor Miele er overlegen.

Bedste Siemens opvaskemaskine

Her har vi kun set på opvaskemaskinerne fra Siemens. Vi har foretaget en vurdering af, hvilke Siemens opvaskemaskiner, der er de bedste, hvilket vi har vurderet ud fra test og anmeldelser.
Herunder kan du se, hvilke vi mener der er de bedste.

Rank:

#1

Testvinder:
✓ Tænk.dk Apr. 2013
(38)
Siemens
SN45M231SK

DKK 3.770,-


#2

Testvinder:
✓ Tænk.dk 2012
(51)
Siemens
SN45M205SK

DKK 3.130,-


#3

Vi anbefaler:
✓ Gode anmeldelser
(22)
Siemens
SN46T597SK

DKK 4.499,-


#4

Vi anbefaler:
✓ Gode anmeldelser
(17)
Siemens
SX65T091SK

DKK 4.773,-


#5

Vi anbefaler:
✓ Gode anmeldelser
(22)
Siemens
SR45M280SK

DKK 3.664,-

Herunder kan du læse mere om den model vi mener er den bedste.

Test-nu.dk anbefaler Siemens opvaskemaskinen

Siemens SN45M231SK
Siemens Opvaskemaskine test
- 38 anmeldelser
Vejl. Butikspris: 8.495 kr
Online Pris: 3.770 kr

Test vundet:
Tænk.dk 2013

Derfor anbefaler vi Siemens SN45M231SK: Vi har kåret SN45M231SK som den bedste Siemens opvaskemaskine, ud fra kriterierne; test og anmeldelser. SN45M231SK blev kåret som testvinder i forbrugerrådet Tænk’s test fra 2013, hvor i alt 41 modeller var involveret. Det ser vi som et stort kvalitetstegn.
Herudover har forbrugerne og givet opvaskemaskinen rigtig gode anmeldelser, hvilket du kan læse mere om længere nede.
Forbrugerrådet Tænk beskriver opvaskemaskinen fra Siemens således:

“Den A+++-mærkede opvaskemaskine fra Siemens klarer sig rigtigt godt i testen og bliver Bedst i Test. Maskinen både vasker og tørrer godt. Selv plasticbokse bliver helt tørre, hvilket der ikke er mange andre, der klarer[…]”

Om: Den testvindende opvaskemaskine SN45M231SK fra Siemens, er i bedste energiklasse A+++, hvilket giver den et lavt årligt estimeret energiforbrug på 215 kWh. Dette energiforbrug er beregnet ud fra et gennemsnitligt forbrug og vil altså variere efter, hvor meget opvaskemaskinen benyttes.
SN45M231SK adskiller sig fra sine konkurrenter ved at være med den unikke “Zeolite”-tørrings teknologi. Dette er en teknologi, der gør at fugt omdannes til varme, hvilket betyder at opvasken er endnu mere tør efter vask.
Opvaskemaskinen har tørreevne i klasse A og et lavt lydniveau på 44 dB.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A+++
 • Tørreevne: A
 • Energiforbrug: 0,75 kWh
 • Vandforbrug: 10 liter pr. vask
 • Lydniveau: 44 dB
 • Kapacitet: 13 kuverter
 • Timerfunktion: Ja
 • AquaStop: Ja

Anmeldelser: Hos Skandinaviens største hvidevare forhandler WhiteAway (.com, .se og .no) er Siemens SN45M231SK blevet anmeldt af 38 forbrugere. Disse forbrugere har i gennemsnit bedømt opvaskemaskinen til 4,8 ud af 5, hvilket er en perfekt score. Denne høje score indikerer at dette er en rigtig god opvaskemaskine.
Hos WhiteAway.com bliver maskinen beskrevet således:

“Det bedste køb meget længe. Alt er rent, og den er næsten lydløs, hvilket er vigtigt da vi har åben køkken i forbindelse med stuen. Rart med Quick vask når vi har gæster. Vi er også meget glad for indikatoren for hvor lang tid der er tilbage. Jeg vil varmt anbefale denne maskine.[…]”

Bedste Bosch opvaskemaskine

Her har vi udelukkende set nærmere på de opvaskemaskiner Bosch har på markedet. Vi har lavet en liste over, hvilke modeller vi mener er de bedste. Dette har vi vurderet ud fra test og anmeldelser.

Rank:

#1

Testvinder:
✓ Tænk.dk 2013
(29)
Bosch
SMU53M72SK

DKK 3.769,-

#2

Testvinder:
✓ Tænk.dk 2012
(64)
Bosch
SMU50M62SK

DKK 2.799,-

#3

Vi anbefaler:
✓ Gode anmeldelser
(13)
Bosch
SMU69T45SK

DKK 4.871,-

#4

Vi anbefaler:
✓ Gode anmeldelser
(12)
Bosch
SMU69T42SK

DKK 4.999,-

#5

Vi anbefaler:
✓ God i test
(3)
Bosch
SMU50M95SK

DKK 4.795,-

AEG opvaskemaskiner

AEG er et populært mærke blandt hvidevarer og især blandt tørretumblere og opvaskemaskiner. Vi har her taget et kig på opvaskemaskinerne fra AEG – og set på, hvilke forbrugeranmeldelser de får, samt hvordan de klarer sig i test. I forbrugerrådet Tænk’s test fra 2014 var i alt otte modeller involveret fra AEG, ud fra 41 opvaskemaskiner i testen i alt. Ingen modeller fra AEG imponerede, men klarede sig generelt middelmådigt og lidt under gennemsnittet.
Foruden, at det ikke er lykkes os at finde nogen AEG opvaskemaskine der har klaret sig godt i test, har vi heller ikke kunne finde forbrugeranmeldelser af nogen af modellerne. Derfor har vi ikke kunne vurdere, hvilken AEG opvaskemaskine der er den bedste.
Herunder har vi angivet fem tilfældige modeller, som måske kan opfylde dine behov.

Bedste integrerbare opvaskemaskine

Hvilken integrerbar opvaskemaskine er den bedste? Det har vi taget et nærmere kig på i dette afsnit. Da der ikke er foretaget nogen test af integrerbare opvaskemaskiner, har vi udelukkende vurderet, hvilken model, der er den bedste på baggrund af anmeldelser fra forbrugere.
Således er vores top liste over de bedste integrerbare opvaskemaskiner.

Rank:

#1

Vi anbefaler:
✓ Gode anmeldelser
(11)
Siemens
SX65T091SK

DKK 4.694,-


#2

Vi anbefaler:
✓ Gode anmeldelser
(5)
Bosch
SMV55T20EU

DKK 5.199,-


#3

Vi anbefaler:
✓ Gode anmeldelser
(6)
Siemens
SN66M033EU

DKK 3.759,-

Her kan du læse mere om vores favorit.

Test-nu.dk anbefaler den integrerbare opvaskemaskine:

Siemens SX65T091SK
Integrerbar Opvaskemaskine test
- 11 anmeldelser
Vejl. Butikspris: 9.695 kr
Online Pris: 4.694 kr

Derfor anbefaler vi Siemens SX65T091SK: Siemens SX65T091SK er den integrerbare opvaskemaskine vi har fundet, som har fået de bedste anmeldelser af forbrugerne. Læs mere om opvaskemaskinens anmeldelser længere nede.

Om: SX65T091SK er en integrerbar opvaskemaskine, hvilket betyder, at den leveres uden frontplade og man selv skal sætte en køkkenlåge på fronten. Det gør at man kan få maskinen til at passe bedre ind i køkkenet.
Siemens opvaskemaskinen er i energiklasse A++ og har et årligt estimeret energiforbrug på 266 kWh. Dette energiforbrug er beregnet ud fra et gennemsnitligt forbrug og vil altså variere, alt efter det egentlige forbrug.
Siemens SX65T091SK har en stor kapacitet på 14 kuverter og er med 5 programmer.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A++
 • Lydniveau: 44 dB
 • Antal kuverter: 14
 • Bestikbakke øverst: Ja
 • Tørreevne: A
 • Timer-funktion: Ja

Anmeldelser: Grunden til at vi har kåret SX65T091SK som den bedste integrerbare opvaskemaskine, er fordi den har fået særdeles gode anmeldelser af forbrugerne. Hos den danske hvidevare forhandler WhiteAway.com er opvaskemaskinen blevet vurderet af 11 forbrugere af produktet. Disse forbrugere har bedømt maskinen til 4,8 ud af 5, hvilket er virkelig godt – og indikerer at tilfredsheden med opvaskeren er meget høj.
En forbruger beskriver Siemens SX65T091SK således:

“God maskine der vasker fantastisk. Ingen grund til at købe dyre tabs og kvaliteten er oceaner højere end vor tidligere Siemens. Ligeledes har den en kæmpe kapacitet![…]”

Bedste smalle opvaskemaskine på 45 cm

På Test-nu.dk har vi ikke kunne finde nogen test, der involverer smalle opvaskemaskiner. Derfor har vi udelukkende vurderet kvaliteten af de enkelte smalle opvaskemaskiner på baggrund af forbrugeranmeldelser.
Herunder kan du se, hvilke der får de bedste anmeldelser af forbrugerne.

Rank:

#1

Vi anbefaler:
✓ Gode anmeldelser
(13)
Siemens
SR45M280SK

DKK 4.565,-


#2

Vi anbefaler:
✓ Gode anmeldelser
(8)
Bosch
SPU53E02SK

DKK 3.199,-


#3

Vi anbefaler:
✓ Gode anmeldelser
(3)
Siemens
SR45M880SK

DKK 4.855,-

Herunder kan du læse mere om vores favorit.

Test-nu.dk anbefaler den smalle opvaskemaskine:

Siemens SR45M280SK
Integrerbar Opvaskemaskine test
- 13 anmeldelser
Vejl. Butikspris: 6.495 kr
Online Pris: 4.565 kr

Derfor anbefaler vi Siemens SR45M280SK: På Test-nu.dk har vi udvalgt SR45M280SK fra Siemens som den bedste smalle opvaskemaskine på 45 cm. Det har vi udelukkende gjort på baggrund af de forbrugeranmeldelser vi har kunne finde af de enkelte modeller. Her er SR45M280SK den model vi har fundet de bedste anmeldelser af fra forbrugerne. Du kan læse mere om disse anmeldelser længere nede.

Om: Siemens SR45M280SK er i energiklasse A+ og har et årligt estimeret energiforbrug på 237 kWh, beregnet ud fra et gennemsnitligt forbrug. Maskinen har en tørreevne i klasse A og et vandforbrug på blot 9 liter pr. vask.
Opvaskemaskinen har et lavt lydniveau på 44 dB og en kapacitet på 10 kuverter. Den har Timer-funktion, afkalkningselektronik og lignende.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A+
 • Lydniveau: 44 dB
 • Vandforbrug: 9 liter pr. vask
 • Antal kuverter: 10
 • Timer-funktion: Ja

Anmeldelser: Hos den danske hvidevare forhandler WhiteAway.com er Siemens opvaskemaskinen blevet anmeldt af 13 forbrugere. Disse forbrugere har i gennemsnit vurderet SR45M280SK til 4,8 ud af 5, baseret på disse anmeldelser, hvilket er en meget god score.
En forbruger beskriver opvaskemaskinen således:

“Rigtig fin maskine. Støjer ikke ret meget og vasker med et meget pænt resultat. Det kræver lidt tilvending med en bestikskuffe konta en kurv, men når man først får det lært går det fint.”

Bedste billige opvaskemaskine

Hvilken prisbillige opvaskemaskine er den bedste? Det vil vi forsøge at give svaret på her. Vi har set på, hvilke billige modeller der er på markedet – hvordan de klarer sig i test og ud fra dette vurderet, hvilken der er den bedste.
Følgende billige opvaskemaskiner er kåret som testvinder i forskellige test – eller bliver rost af forbrugerne.

Vi anbefaler:
✓ Ok anmeldelser
(8)
Knau
KD14WC

DKK 1.999,-

Testvinder:
✓ Tænk.dk 2012
(40)
Bosch
SMU50M62SK

DKK 2.795,-

Testvinder:
✓ Tænk.dk 2012
(26)
Siemens
SN45M205SK

DKK 2.899,-

Herunder kan du læse mere om den model vi anbefaler.

Test-nu.dk anbefaler den billige opvaskemaskine

Bosch SMU50M62SK
Bedste billige opvaskemaskine
- 40 anmeldelser
Vejl. Butikspris: 6.995 kr
Online Pris: 2.795 kr

Testvinder i:
Tænk.dk 2012
Kuluttaja 2012

Derfor anbefaler vi Bosch SMU50M62SK: Skulle vi udvælge én opvaskemaskine i den lavere prisklasse, ville vi vælge Bosch SMU50M62SK, som den bedste. Grunden til, at vi ville vælge netop denne model, er fordi den blev kåret som testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk i deres test fra 2012 – og herudover har opvaskemaskinen fået rigtig gode anmeldelser af forbrugerne.

Om: Bosch SMU50M62SK er en testvindende opvaskemaskine, som endda også er i den lavere prisklasse. Maskinen er i energiklasse A++ og har en tørreevne i klasse A. Den er med en kapacitet på 13 kuverter og har et lavt lydniveau på 44 dB.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A++
 • Tørrevne: A
 • Årligt (estimeret) energiforbrug: 262 kWh
 • Årligt (estimeret) vandforbrug: 2800 liter
 • Lydniveau: 44 dB
 • Antal kuverter: 13

Anmeldelser: På WhiteAway.com er Bosch opvaskemaskinen blevet anmeldt af 40 forbrugere. Disse forbrugere har vurderet maskinen til 4,7 ud af 5, hvilket er en meget høj score.
I kommentarerne er der generel rigtig stor tilfredshed med opvaskemaskinen og den bliver blandt andet beskrevet således af en forbruger:

“Den her er min første opvaskemaskine, og jeg er simpelthen så glad for den. Uanset hvad jeg smider i den, så bliver det rent, også på korte programmer. Den er enkel at betjene, nem at vedligeholde, stort set lydløs og slukker selv når den er færdig. Kan absolut anbefales.”

Bedste bordopvaskemaskine

En bordopvaskemaskine er velegnet til smål husholdninger, hvor der er begrænset plads. Vi har her set på, hvilken model, der er den bedste på det danske marked. Da der ikke er foretaget nogen test af bordopvaskemaskiner, har vi udelukkende vurderet kvaliteten af de enkelte modeller ud fra anmeldelser.
Se herunder, hvilken model vi mener er den bedste.

Test-nu.dk anbefaler bordopvaskemaskinen

Bosch SKS62E12EU
Bedste bordopvaskemaskine
- 38 anmeldelser
Vejl. Butikspris: 4.795 kr
Online Pris: 2.749 kr

Vores vurdering af Bosch SKS62E12EU: Forbrugerne udtrykker stor begejstring for denne bordopvaskemaskine, hvilket er grunden til, at vi har udvalgt den som den bedste. Læs mere om anmeldelserne af produktet længere nede.

Om: SKS62E12EU har en kapacitet på 6 kuverter og er i energiklasse A+. Dens energiforbrug er på 0,62 kWh, hvilket giver et årligt estimeret energiforbrug på 174 kWh, beregnet ud fra et gennemsnitligt forbrug. Bordopvaskemaskinen er med Timer-funktion og 6 programmer (intensiv 70°C, Auto 45-65°C, Øko 50°C, Skåne 40°C, Lyn 45°C, Forskyl).

Specifikationer:

 • Energiklasse: A+
 • Tørreevne: A
 • Årligt (estimeret) energiforbrug: 174 kWh
 • Årligt (estimeret) vandforbrug: 2100 liter
 • Lydniveau: 48 dB
 • Antal kuverter: 6
 • Timer-funktion: Ja

Anmeldelser: Vores grund til at udvælge Bosch SKS62E12EU som den bedste bordopvaskemaskine, er på baggrund af de gode forbrugeranmeldelser vi har fundet af maskinen. Hos den tyske webshop Amazon.de har 38 personer anmeldt maskinen og i gennemsnit vurderet den til 4,4 ud af 5, hvilket er meget godt for en bordopvaskemaskine.
Også hos WhiteAway.com er Bosch SKS62E12EU blevet anmeldt. Èn forbruger har anmeldt maskinen og har i gennemsnit vurderet den til 5 ud af 5. Forbrugeren beskriver den således:

“Rigtig god opvaskmaskine. Faktisk, fantastisk for sin størrelse. Stille – larmer overhovedet ikke, og vasker super rent. Ren fornøjelse.”

Mest populære opvaskemaskine mærker

Vi har undersøgt, hvilke opvaskemaskiner der er de mest efterspurgte i Danmark. Herunder har vi lavet en top liste over de mest efterspugte opvaskemaskine mærrker. Vi angiver ikke, hvilke mærker der er de bedste, men hvilke der er de mest efterspurgte. Dog er der ofte en sammenhæng mellem pris og kvalitet.

Skriv en kommentar

kommentarer

Kommentér