Single post

Romaskine Test 2015

Hvilken romaskine er den bedste? I denne artikel har vi taget et kig på de test, der er foretaget af romaskiner. Vi har samlet resultaterne af disse test, hvilket du kan se længere nede.
Vi har herunder angivet fem romaskiner der klarer sig godt i test.

Bedst til pris:
✓ Bäst-i-test.se 2014
(0)
Master Fitness R610
DKK 2.739,-

Bedst til pris:
✓ Bäst-i-test.se 2014
(0)
Casall
R400

DKK 3.999,-

Testvinder:
✓ Bäst-i-test.se 2013
(0)
Casall
R600

DKK 6.349,-

Testvinder:
✓ Bäst-i-test.se 2015
(265)
Concept II
Model D

Concept II Model DDKK 8.995,-

Vi anbefaler:
✓ Gode anmeldelser
(28)
Concept II
Model E

Concept 2 Model EDKK 10.995,-

Herunder kan du læse mere om den romaskine vi har kåret som markedets bedste, ud fra test og anmeldelser.

Test-nu.dk anbefaler romaskinen:

Concept 2 Model D
Romaskine test
– 506 anmeldelser
Vejl. Butikspris: 13.750 kr
Online Pris: 8.995 kr

Test vundet:
Bäst-i-test.se 2014

Derfor anbefaler vi Concept II Model D: Concept II Model D har i flere henseende vist, at det er en romaskine i høj kvalitet. Romaskinen vandt den seneste test af romaskiner, foretaget af Bäst-i-test.se i 2014, hvor den blev kåret som “bedst i test” og “bedste professionelle valg”. Herudover har Concept II romaskinen fået perfekte anmeldelser af forbrugerne, hvilket vi har beskrevet nærmere længere nede.

Testsiden Bäst-i-test.se beskriver Concept 2 Model D således:

“Concept 2 Model D er søskende modellen til den ubestridte konge Concept 2 Model E. Selvom de to romaskiners præstationer minder meget om hinanden, er Model D flere tusinde kroner billigere end Model E. Dette gør model D mere overkommelig end sin dyrere søskende model og vi vælger derfor denne romaskine som bedst i test og bedste professionelle valg. Model D har en fantastisk byggekvalitet, der kan tåle lang og hyppig brug. Aluminiumsrammen gør at Model D har en meget lav vægt og dens generøse længde efterlader masser af plads til både lange og korte roere.[…]”

Om: Concept II Model D er en romaskine i den professionelle klasse. Den er med 12 programmer og benytter luftmodstand. Romaskinen kan holde til en maksimal brugervægt på 225 kg og er med LCD display, pulsmodtager og meget mere.
Vil du have en romaskine i absolut topkvalitet, som er på niveau med dem du ser i træningscenterne, så er Concept II Model D et ideelt valg.

Specifikationer:

 • Modstand: Vindmodstand
 • Display: PM3 Monitor
 • Ergonomisk formet håndtag: Ja
 • Træningsprogrammer: 12
 • Glidelængde: 91 cm
 • Lydniveau: 71 dB
 • Pulsmåler: Ja
 • Maksimal personvægt: 225 kg
 • Nettovægt: 26 kg

Anmeldelser: Vi har fundet 506 anmeldelser af Concept II Model D. Alle anmeldelserne er fundet på Amazon.com, hvor forbrugerne har givet romaskinen en rating på 4,9 ud af 5, hvilket er perfekt. Kun de færreste produkter får så god score, når der er angivet så mange anmeldelser.
Den høje rating indikerer at der er stor tilfredshed blandt forbrugerne med romaskinen.

Har du fortrudt dit køb af romaskine?

View Results

Loading ... Loading ...

Test af romaskiner

Få et overblik over, hvilke skandinaviske test, der er foretaget af romaskiner, i teksten herunder. Her har vi samlet de test, der er foretaget i de seneste år. Vi opdaterer løbende artiklen i takt med nye test af romaskiner foretages.
Du kan læse endnu mere om de enkelte test, ved at følge de link vi henviser til.

Se også vores artikel om:

2014: Bäst-i-test.se 2014 – Opdatering Februar

Den svenske testside Bäst-i-test.se opdaterer jævnligt deres test af romaskiner. I februar 2014 er testen blevet opdateret således, at Concept 2 Model E, ikke længere er testvinder. Til gengæld har en anden Concept 2 romaskine overtaget denne titel, hvilket er model D. Concept 2 Model D er den eneste model i testen, som opnår maksimal score på 10 ud af 10. Andenpladsen går til Concept 2 Model E, som opnår en score på 9 ud af 10. I testen kåret Master Fitness R610 som bedste “budget valg”, mens Casall R400 kåret som “bedste mellemklasse romaskine”. Testvinderen fra Concept 2 bliver kåret som den bedste professionelle romaskine.

Testresultat:

 1. Concept 2 Model D
 2. Concept 2 Model E
 3. Master Fitness R610

2014: Bäst-i-test.se

Testsiden fra Sverige Bäst-i-test.se foretog i 2014, en opdatering af deres test fra 2013. I den opdateret test er 14 modeller repræsenteret, hvoraf testvinderen blev Concept 2 romaskinen Model E. Foruden bedst i test blev modellen også kåret som den bedste model i den professionelle prisklasse. Testens andenplads går til Casall R600, som sammen med Concept 2 Model E, er de eneste to modeller, der får maksimal score i testen. Casall R600 bliver kåret til testens model i “den mellemdyre prisklasse”. På testens tredjeplads finder vi modellen Master Fitness R610, der bliver testens bedste budget model.
Du kan læse om hele testen her.

Testresultat:

 1. Concept 2 Model E
 2. Casall R600
 3. Master Fitness R610

2013: Bäst-i-test.se

Den svenske testside Bäst-i-test.se foretager jævnligt test blandt produkter – og har blandt andet tidligere foretaget test af andet motionsudstyr såsom crosstrainere. I 2013 foretog siden en test af otte romaskiner.
Testvinder blev modellen Casall R600, der foruden bedst i test også bliver “bedst professionelle romaskine”. Casall romaskinen benytter både luft- og magnetisk modstand, hvilket giver et forbløffende resultat. Den har en behagelig, brugervenlig træningscomputer. Den beskrives som robust og stabilt – og er den eneste romaskien i testen, som formår at få fuld score.
Andenpladsen går til Master Fitness R610, som bliver “bedste billige romaskine” i testen. Master Fitness R610 beskrives som en enkel model, hvor man får meget for pengene. Den har god modstand og giver mulighed for at kunne udføre en hård træning. Tredjepladsen går til Casall R400, som også bliver kåret til “testens bedste mellemdyre romaskine”.
Du kan læse om hele testen af romaskiner på Bäst-i-test.se.

Testresultat:

 1. Casall R600
 2. Master Fitness R610
 3. Casall R400

AbilicaOnline.dk anbefaler

Vi tog den 24. oktober 2013 kontakt til en af Danmarks største online forhandlere af romaskiner, nemlig webshoppen AbilicaOnline.dk. Her forhørte vi os omkring, hvilken romaskine de anbefalede til den gennemsnitlige forbruger. Svaret var, at AbilicaOnline.dk havde gode erfaringer med romaskinen Abilica WinRower, der kan fås til en pris af 3995 kr.

Skriv en kommentar

kommentarer

LEAVE A COMMENT

theme by teslathemes