✓ Test-nu.dk samler test og finder de bedste produkter

Dansk FlagNorsk FlagSvensk Flag

Vakuumpakker Test 2015

Hvilken vakuumpakker er den bedste? I denne artikel har vi taget et kig på de test, der er foretaget af vakuumpakkere i Skandinavien. På baggrund af disse test, er vi kommet frem til, hvilken vakuumpakker vi mener er den bedste på markedet.
Herunder kan du se, hvilke vakuumpakkere der har fået tildelt titlen som “bedst i test” i forskellige Skandinaviske test.

Testvinder:
✓ Familiejournal 2011
(0)
OBH
7951

OBH 7951DKK 799,-

Testvinder:
✓ Politiken.dk 2015
(19)
Caso
VC300 Pro

DKK 1.499,-

Herunder kan du læse mere om den vakuumpakker vi mener er markedets bedste.

Test-nu.dk anbefaler vakuumpakkeren

Caso VC300 Pro
img-Caso VC300 Pro
- 19 anmeldelser
Online Pris: 1.499 kr

Testvinder hos:
Politiken.dk 2015

Derfor anbefaler vi Caso VC300 Pro: Vakuumpakkeren fra Caso er en af de få modeller på det danske marked der er blevet kåret som “bedst i test”. Caso VC300 Pro opnåede titlen som bedst i test i danske Politiken’s test af vakuumpakkere fra januar 2015, der involverede seks modeller. Herudover blev vakuumpakkeren kåret som “meget god” hos tyske ETM TestMagazin i 2014 og får desuden rigtig gode anmeldelser af brugerne.

Politiken beskriver blandt andet Caso vakuumpakkeren således:

“God indbygget skærefunktion. Virker solid og er nem at gøre ren.”

Om: Caso VC300 Pro er en testvindende vakuummaskine, der er udstyret med to svejsetråde. Den har variabel svejsetid og er perfekt til både fugtige og tørre fødevarer, samt Sous Vide tilberedning. Da vakuumpakkeren har varibale vakuumstyrke er en god til opbevaring af bløde og trykfølsomme fødevarer.

Specifikationer:

 • Variabel svejsetid
 • Variabel vakuumstyrke
 • Antal svejsetråde: 2
 • Svejsebredde: Op til 30 cm

Anmeldelser: En af de bedste måder at vurdere kvaliteten og kundetilfredsheden af et produkt på, er ved at se på, hvilke anmeldelser brugerne tildeler produktet. Derfor har vi taget et kig på de anmeldelser som Caso VC300 Pro er blevet tildelt af forbrugerne. Hos den tyske webshop Amazon.de er vakuumpakkeren blevet anmeldt af 19 forbrugere, som i gennemsnit vurderer den til 4,6 ud af 5. Det er en perfekt score, som fortæller os at kundetilfredsheden med denne maskine er rigtig god.

Test af vakuumpakkere

Der er kun foretaget ganske få test af vakuumpakkere i Skandinavien, i de seneste år. Dem har vi samlet herunder. Vi sørger for løbende at holde os opdateret om de seneste test, der foretages og fortælle nærmere om dem her.
Hvis du ønsker at læse mere om de enkelte test, så følg de link vi henviser til.

Se også vores artikel om:

2015: Politiken.dk

I 2015 foretog danske Politiken.dk en test af vakuumpakkere, der i alt involverede seks modeller. Hver model blev afprøvet af et dommerpanel, der vurderede dem ud fra vakuum-, svejse- og skærefunktion, brugervenlighed og rengøringsvenlighed. Herefter blev hver enkelt vakuumpakker tildelt en score fra 1-6, hvor 6 er det bedst mulige. Titlen som “testvinder” går til Caso VC300 Pro, der opnår en samlet bedømmelse på 4 ud af 6. Caso vakuumpakkeren roses på en række punkter, men får dog også en del kritik med på vejen. På testens andenplads finder vi OBH Pro, der er blandt testens dyreste modeller, med en pris der ligger dobbelt så højt som modellen fra Caso. OBH vakuumpakkeren opnår ligesom Caso VC300 Pro en score på 4 ud af 6. På en tredjeplads i testen kommer Profi Cook Vacuum sealer PC-VK 1015, der må nøjes med 3 ud af 6 point. På de nederste pladser finder vi blandt andet producenterne Melissa og Steba.
Du kan læse mere om den danske test af vakuumpakkere hos Politiken.dk.

Testresultat:

 1. Caso VC300 Pro
 2. OBH Pro vakuumpakker
 3. Profi Cook Vacuum sealer PC-VK 1015

2011: Smartson.se

Smartson.se testede i 2011 seks forskellige vakuumpakkere. Ud fra design, kvalitet, funktionalitet, kapacitet og værdi i forhold til pris, blev hver vakuumpakker vurderet og tildelt en score. Maksimal score i testen er på 25, hvilket kun kan fås af modeller, der har fået en maksimal score på 5 i, hver af kriterierne.
Bedst i test vakuumpakker blev Tre Spade T-43 Pro, som er en professionel vakuumpakker, der koster hele 8500 kr. Denne model får en bedømmelse på 20. Andenpladsen går til Foodsaver V2860, som får en score på 18. Den er en del billigere, med en pris på “kun” 2200 kr.
Du kan læse om hele Smartson’s vakuumpakker test her.

Testresultat:

 1. Tre Spade T-43 Pro
 2. Foodsaver V2860
 3. Reber Deluxe 9701 N

Skogsmagasinet test

Herunder kan du se en lille vakuumpakker test.

Hvorfor købe en vakuumpakker?

En vakuumpakker vil ændre den måde du opbevarer din mad på – måske vil den endda blive en uundværlig del af dit køkken. Med en vakuumpakker vil du kunne opbevare maden i op til 5 gange så lang tid, i forhold til, hvis det ikke var vakuumpakket. Fødevarer har det med at blive smittet af andre fødevarers lugt, hvilket ændre deres smag. Med en vakuumpakker undgår du dette, da smagen forsegles. Desuden hæmmes væksten af mikroorganismer, som senere vil udvikle sig til mug, gær eller bakterier.

Testvindende vakuumpakkere

Herunder kan du læse mere om de vakuumpakkere, der er blevet kåret som “bedst i test”.

OBH 7951

Vakuumpakker test
- 0 anmeldelser
Vejl. Butikspris: 999 kr
Online Pris: 799 kr

Testvinder hos:
Familiejournalen 2013

Herunder kan du læse mere om OBH vakuumpakkeren 7951.

Test af OBH 7951: OBH 7951 vandt Familiejournalens test af vakuumpakkere, foretaget i November 2013. Familiejournalens test er en af de eneste test, foretaget af vakuumpakkere.

Om: OBH 7951 er bygget i et stilrent design. Den holder fødevarer friske i op til 5 gange længere, end mere traditionelle måder at opbevare sin mad på.
Vakuumpakkeren er kraftfuld og brugervenlig. Den klarer pakningen effektivt i løbet af få minutter. Den har en effekt på 120 watt og er inklusiv startpakke.

Specifikationer:

 • Effekt på 120 watt
 • Brugervenlig
 • Kompakt
 • Inklusiv sartpakke
 • Fødevarer holder op til 5 gange længere

Anmeldelser: Vi har ikke kunne finde nogen anmeldelser af OBH 7951.

 

Skriv en kommentar

kommentarer

Kommentér