✓ Test-nu.dk samler test og finder de bedste produkter

Dansk FlagNorsk FlagSvensk Flag

Vakuumpakker Test 2014

Hvilken vakuumpakker er den bedste? I denne artikel har vi taget et kig på en række vakuumpakkere, der kan fås på det danske marked. Længere nede kan du se de skandinaviske test, der er foretaget af vakuumpakkere. Held og lykke med dit køb!

Test-nu.dk anbefaler vakuumpakkeren

OBH 7951
Saftpresser test
- 0 anmeldelser
Vejl. Butikspris: 999 kr
Online Pris: 799 kr

Test vundet:
Familiejournalen 2013

Derfor anbefaler vi OBH 7951: OBH 7951 vandt Familiejournalens test af vakuumpakkere, foretaget i November 2013. Familiejournalens test er en af de eneste test, foretaget af vakuumpakkere.

Om: OBH 7951 er bygget i et stilrent design. Den holder fødevarer friske i op til 5 gange længere, end mere traditionelle måder at opbevare sin mad på.
Vakuumpakkeren er kraftfuld og brugervenlig. Den klarer pakningen effektivt i løbet af få minutter. Den har en effekt på 120 watt og er inklusiv startpakke.

Specifikationer:

  • Effekt på 120 watt
  • Brugervenlig
  • Kompakt
  • Inklusiv sartpakke
  • Fødevarer holder op til 5 gange længere

Herunder kan du se en video med vakuumpakkeren.

Anmeldelser: OBH 7951 er endnu ikke blevet anmeldt.

Test af vakuumpakkere

Der er kun foretaget ganske få test af vakuumpakkere i Skandinavien, i de seneste år. Dem har vi samlet herunder. Vi sørger for løbende at holde os opdateret om de seneste test, der foretages og fortælle nærmere om dem her.
Hvis du ønsker at læse mere om de enkelte test, så følg de link vi henviser til.

Se også vores artikel om:

2011: Smartson.se

Smartson.se testede i 2011 seks forskellige vakuumpakkere. Ud fra design, kvalitet, funktionalitet, kapacitet og værdi i forhold til pris, blev hver vakuumpakker vurderet og tildelt en score. Maksimal score i testen er på 25, hvilket kun kan fås af modeller, der har fået en maksimal score på 5 i, hver af kriterierne.
Bedst i test vakuumpakker blev Tre Spade T-43 Pro, som er en professionel vakuumpakker, der koster hele 8500 kr. Denne model får en bedømmelse på 20. Andenpladsen går til Foodsaver V2860, som får en score på 18. Den er en del billigere, med en pris på “kun” 2200 kr.
Du kan læse om hele Smartson’s vakuumpakker test her.

Testresultat:

  1. Tre Spade T-43 Pro
  2. Foodsaver V2860
  3. Reber Deluxe 9701 N

Skogsmagasinet test

Herunder kan du se en lille vakuumpakker test.

Hvorfor købe en vakuumpakker?

En vakuumpakker vil ændre den måde du opbevarer din mad på – måske vil den endda blive en uundværlig del af dit køkken. Med en vakuumpakker vil du kunne opbevare maden i op til 5 gange så lang tid, i forhold til, hvis det ikke var vakuumpakket. Fødevarer har det med at blive smittet af andre fødevarers lugt, hvilket ændre deres smag. Med en vakuumpakker undgår du dette, da smagen forsegles. Desuden hæmmes væksten af mikroorganismer, som senere vil udvikle sig til mug, gær eller bakterier.

Skriv en kommentar

kommentarer

Kommentér